Testosteronbommen

testosteronToen de vluchtelingenstroom maanden geleden om gang kwam was Wilders er als de kippen bij om te waarschuwen voor deze Tsunami van Moslims die niets dan slechts zouden brengen en mogelijk zouden er IS strijders mee komen. Toen de aanslagen massaal uitbleven veranderde Wilders snel van koers en waarschuwde voor de testosteronbommen die massaal onze grenzen over staken. Onze vrouwen en dochters liepen groot gevaar.  Toen ook duidelijk werd dat massale verkrachtingen en aanrandingen uitbleven besloten de top journalisten van Powned zelf onderzoek te gaan doen en bezochten de opvang in Apeldoorn.

Hun onderzoek haalde de voorpagina van ons lokale suffertje de Stentor. Wat bleek de vluchtelingen die ze gesproken hadden, hadden eerlijk toegegeven dat ze behoefte hadden aan seks. Dus wat kopte de Stentor: “Vluchteling bevestigd beeld critici”. Een mooie vondst natuurlijk, de niet zo oplettende lezer en dat zijn er velen ziet direct weer het beeld van door de wijk trekkende, vrouwen verkrachtende, vluchtelingen.

Ik las het artikel verder. De mannen, veelal jong, hadden inderdaad behoefte aan seks. De ene verklaarde al drie dagen harde ballen te hebben, een ander zocht zijn toevlucht tot een flesje. Ik was geschokt. Hoe was dat nu mogelijk? In Nederland waar bijna ieder dorp maar zeker iedere stad een “erotische” winkel is waar diverse opblaaspoppen en nep-vagina’s te koop zijn inclusief beeldmateriaal om in de stemming te komen. Nou ja, mogelijk niet in Schagen waar de moeder van Gerard Joling woont. Die winkels zijn er al jaren en kennen waarschijnlijk een goede afzetmarkt anders waren ze allang uit het straatbeeld verdwenen.

Ik vermoed daarom dat er al jarenlang meerdere testosteronbommen in onze straten rond dwalen. Een beeld wat nog eens bevestigd wordt door de zeer populaire televisieprogramma’s als “Oh Oh Cherzo” en “Drank, drugs en Seks” waar het testosteron werkelijk uit de TV druipt. En die tientallen jongens die ik daar zie komen uit Den Haag, Rotterdam, andere grote steden, dorpen en waarschijnlijk zelfs ook uit Apeldoorn en die denken werkelijk maar aan een ding: seks. Jakkes, Nederlandse jongens die maar aan 1 dingen denken, seks met vrouwen. Het moet al jaren levensgevaarlijk zijn in onze wijken.

Dus als je de juiste vragen stelt aan een stel jonge kerels uit Syrie of een ander land krijg je natuurlijk het antwoord dat ze behoefte hebben aan seks. Dat heeft (bijna) iedereen, dat doen mensen in deze wereld en jonge jongens zijn met bijna niets anders bezig. De vluchteling bevestigd niet het beeld van de critici maar het beeld van de jongeman die zoals alle jonge mannen in de wereld zijn, ze hebben behoefte aan seks. En dat blijft, ook als je ouder wordt. Daarmee is de aanwezigheid van seksshops verklaard en het succes van pornozenders op Nederlandse TV. De Nederlandse man is een testosteronbom dat wil je niet weten. Hij is wel een beetje sneu, die Nederlandse man.

Zag je laatst die man op TV in de Wereld Draait Door die de interviewer ging uitlachen omdat deze maar één vrouw had? Hij zelf had er geloof ik 17. Bij de Meiden van Holland (Kim Holland) kunnen mannen zich aanmelden voor een “Gangbang”, dan mogen 20 mannen het met één vrouw doen. Je kunt de lach van de man uit de TV draait door al horen. Als Moslim doet hij het met 17 vrouwen en een Nederlandse man moet het met 20 mannen met één vrouw doen. Je testosteronspiegel moet wel heel hoog zijn wil je je daartoe verlagen. Ik denk dat Kim Holland nog wel kans zien om economisch gewin te halen uit al die wilde jongens die onze grens over komen.

 

Photo by Damir Spanic on Unsplash

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s