Anderen over

“Aad Brinkman is een zelfstandige zeer ervaren functioneel beheerder, met een goede kennis van zaken, die hij praktisch weet in te zetten.
Hij is collegiaal en weet de samenwerking op een hoger plan te trekken.
Hij heeft een goed inzicht in hoe een organisatie werkt en weet zich daaraan goed aan te passen zonder zijn eigenheid te verliezen.”

Bert Zwaving, Teammanager Functioneel Beheer & Inkoop  Universiteit van Amsterdam

 

“Ik heb Aad leren kennen in combinatie met het Apollo13 managment team spel. Hierin heeft hij als zeer kundige spelleider geacteerd. Hij kent het spel en de dynamiek 100% en is in staat om continue 3 stappen voor te liggen op wat de cursusleden mogelijk kunnen gaan doen, rekening houdend met de daaromheen gestelde groeps doelstellingen. Daarbij houd zijn character het geheel ook nog eens luchtig en levendig wat het geheel erg leerzaam maakt.

Frank Heijnen, Sr. IT Manager Flex Venray

 

“Aad bedankt voor jouw enthousiasme over het vak Beleid en Strategie. Bijzonder om van een expert les te krijgen op een wijze waarop ik het begrijp en kan toepassen in de praktijk.  Je hebt mij enthousiast gemaakt voor een vakgebied waarbij ik voorheen weinig associaties mee had.”

Natasja Boeren, Teamleider CZ / of Student Hogeschool NOVI

 

“Aad heeft op een pro-actieve wijze bijgedragen aan een social media beleid voor de Atletiekunie. Mede gebaseerd op zijn rol binnen de organisatie van het NK Indoor, is er een plan opgeleverd waar de Atletiekunie de komende periode zeker mee vooruit kan. Daarnaast heeft Aad mij persoonlijk geïnspireerd met veel praktische social media cases en vertalingen daarvan naar de sport.”

Bob Winter, Atletiekunie

 

“Aad has a deep knowledge of ITIL and doing assessments within this field. He combines this with his ability as a business analist. This combination leads to good results and practical advise to improve the ITIL implementation.”

Alwin Leltz, Procesmanager ING

 

“Aad: een expert in zijn vakgebied. Kritisch, sociaal en zeer toegankelijk zijn kenmerken die mij bij zijn gebleven.”

Mickel Regterschot, adviseur

 

“Aad heeft mede door zijn brede kennis van en ruime ervaring met service management, ons uitstekend geholpen met het optimaliseren van de dienstverlening en het uiteindelijk professionaliseren van de afdeling.”

Roy Dusink, manager Automatisering Aventus

 

“Ik heb Aad leren kennen in een werkgroep van het NGI, afdeling beheer & servicemanagement. Aad is iemand met een zeer brede interesse, zowel voor zijn vak als daarbuiten. Hij wil graag de mens achter de persoon leren kennen. Een prettig persoon in de omgang en altijd bereid om te ondersteunen. Ik zou zakelijk gezien ook graag met hem samenwerken.”

Koen van Vliet, adviseur

 

Aad is projectleider van de ITSMF Researchboard en hierin zeer actief. Niet alleen in het stellen van onderzoeksdoelen, maar ook in het begeleiden van onderzoekers en het zelf uitvoeren van onderzoek.
Daarnaast ken ik Aad al meer dan tien jaar als manager, collega en medewerker. Aad is een vakman pur sang. Kenmerkend voor zijn stijl is de nadruk op coaching. Hij kan wat eigenwijs zijn, maar zonder drammerig te worden. Al met al is Aad als professional ervaren en bedreven. Daarnaast heeft hij een warme persoonlijkheid die er voor zorgt dat we járen nadat we als collega’s onze eigen weg zijn gegaan nog steeds intensief contact hebben.

Arjen Droog, Directeur Beleid en Regie at Gemeente Ede

 

“Aad is een gedreven Service Manager, die oog heeft voor de mens achter de processen. Een gewaardeerde en betrouwbare collega en een prima sparring partner!”

Robert den Broeder, directeur Trigono