De grote mensen wereld

De afgelopen dagen maakte ik hardhandig kennis met wat de meeste mensen de wereld van roddel-en achterklap noemen. Op twitter ging ik een discussie aan met een vertegenwoordiger er van. De ander had het er een aantal keer over dat ik moest wennen aan de grote mensen wereld. Gisteren ging er een nieuwe wereld voor mij open.

Het negatieve deel gaat over juridisch getouwtrek, mails met dreigementen over een rechtszaak. Het zomaar delen van mijn foto op Twitter ……ik had geen idee dat dit bestond en ben er erg van geschrokken.

Belangrijker is het positieve deel van dit verhaal. Ik kreeg veel steunbetuigingen. Gevraagd en ongevraagd (juridisch) advies. Berichtjes die mij sterkten en mij lieten voelen dat ik niet alleen stond in die gevoelens. Veel vrienden en bekenden kwamen voor mij op, maar ook onbekende gaven een steuntje in de rug. Daar ben ik dankbaar voor.

Het positieve deel is veel sterker dan het negatieve deel. Na gisteren heb ik nieuwe vrienden en nieuwe handige, nuttige, bruikbare contacten. Bekenden werden vrienden, onbekende werden bekend en kunnen zomaar vrienden worden. Wat een rijkdom.

Ik heb de afgelopen dagen een wijze les geleerd en daar een prijs voor betaald en dan bedoel ik niet de financiële kant van het verhaal. Ik heb het over de negatieve energie die er langdurig was. Die is weg, het is gedaan. Ik ben en blijf een positieve denker. Ik liet mij meesleuren en dat mag niet meer gebeuren. Ik ben dankbaar dat ik dit heb kunnen meemaken en voor wat het mij heeft gebracht.

Jullie zijn de motor geweest die mij draaien liet. BEDANKT!

 

Photo by Tom Grimbert on Unsplash

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s