My name is Bond….

Soms komt zomaar een glimlach op mijn gezicht. In dit specifieke geval gebeurt het na een mail bericht die binnen kwam. Mijn eerste gedachte was dat er weer een een of andere oudoom was overleden. Maar daar ging het dit keer niet om. En zo voelde ik mij zomaar betrokken bij een of andere geheime missie en waande ik mij in een Bond-film, een slechte dan wel…

De volgende mail kwam binnen en deze loopt over van duidelijkheid maar gezien de ernst van de situatie en de betrokken landen is waakzaamheid geboden.

———————————

My Beloved,

My name is  REV. Fidel Nyong , I operate between Arab Republic of Iraq and Libya. Am from First Church Mission, #75 Lapstar street North side Center, Blvd Memorial Libya.

Right now am in Libya and i have a very private issue to discuss with you only if you are a reliable person whom i can trust. If you are a reliable let me have your details then i can reveal things to you,due to the nature of my job as a Reverend i will plead you keep all things secret.

I look forward to hearing from you soon.

Rev. Fidel Nyong

————————————-

Het lijkt er op dat deze Fidel (mogelijk vernoemd naar Castro) een geestelijk is die “opereert” tussen Irak en Libië. Dat zijn twee landen die het goed doen in het wereldnieuws zeg maar.  Zijn probleem is erg privé en het is van het grootste belang dat alles geheim blijft. Het vraagt van mij of ik een betrouwbaar persoon ben die hij kan vertrouwen. En zo voelde ik mij plots betrokken bij een spionageverhaal dat speelt tussen Irak en Libië. Irak is tegenwoordig een democratie natuurlijk en in Libië willen ze dat graag worden. Zou deze Fidel betrokken zijn bij het complot om Ghadaffi om te brengen, misschien wel in opdracht van de CIA. Of zou hij wapens moeten leveren aan Ghadaffi in opdracht van Al Quaida die hun hoofdkwartier in Irak hebben. Fidel is natuurlijk gewoon een extrimistische moslin die de geestelijkheid als dekmantel gebruikt om westerse regimes om te werpen of juiste moslims regimes probeert te steunen. Maar dan zou hij mijn hulp niet nodig hebben. De spanning neemt toe. Wat zou er werkelijk spelen bij deze man die mij zelfs “my beloved” noemt……

Ik kan natuurlijk ook volledig aan het doorslaan zijn, is ook een optie………………..ik moet toch maar eens stoppen met het volgen van wikileaks op twitter ……

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s